logo

ÚJDONSÁGOK!

Cégünk számos műszaki újdonságot, innovatív megoldást kínál Önnek!
Kérem, vessen egy pillantást legfrissebb fejlesztéseinkre!

Ha kérdése van, kattintson a következő gombra! Kérdés »


MicroPlate TM

MicroPlate TM hőcserélő

A forradalmian új, MicroPlate TM lemezes hőcserélő jelenleg a technika csúcsát képviseli. A hagyományos halszálka lemezmintázathoz képest növelt hőátbocsátással és alacsonyabb nyomáseséssel bír. A termékcsalád rendelkezik a Magyarországon előírt ANTSZ(ivóviz) engedéllyel is.

MicroPlate Mozi » Ivóvíz engedély »

Hőcserélők részletesen »

AVQM

AVQM Kompakt Szelep

Térfogatáram szabályozás, térfogatáram korlátozás és motoros szelep egy szerelvényben! A készülék a távhőhálózatban kialakuló változó nyomáskülönbségtől függetlenül mindíg az adott szelepállásnak megfelelő vízmennyiséget bocsátja át, ezzel térfogatáram szabályozást valósít meg. A szelepszár löketének korlátozásával az átengedett maximális térfogatáramot állíthatjuk be.

AVQM Karbantartás »

Adatlap »

BaBV

BaBV beszabályozó gömbcsap

Az általunk képviselt Danfoss JIP távhő gömbcsapok skálája kibővült. A BaBV kialakítás egy beszabályozó szelep és egy gömbcsap egyben.

BABV Prospektus » JIP Prospektus »

Multical 302

Megújult kamstrup adatlapok

Négy, a kamstrup fogyasztásmérőkkel kapcsolatos adatlapunk megújult, nevezetesen: MULTICAL® 302 hőfogyasztásmérő adatlapja (4,27 MB), a kevert folyadékokhoz kínált MULTICAL 6M2 hőfogyasztásmérő általános tájékoztatója (2,35 MB) (hűtési, szolár és geotermikus rendszerekhez) a MULTICAL® 21 ultrahangos hideg/meleg vízmérő általános tájékoztatója (1,35 MB), végül, de nem utolsó sorban a METERTOOL HCW részletes ismertetője (1,26 MB).

MULTICAL® 302 » MULTICAL 6M2 » MULTICAL® 21 » METERTOOL HCW »